سومين دوره مسابقه آشپزي در بين دانشجويان خوابگاه واحد بجنورد برگزار شد چاپ
دوشنبه 03 خرداد 1395 ساعت 05:24

 

به همت معاونت دانشجويي و فرهنگي واحد بجنورد سومين دوره مسابقات آشپزي دانشجويي برگزار شد.

دكتر ايزانلو مدير دانشجويي فرهنگي واحد بجنورد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري آنا درباره سومين دوره مسابقات آشپزي دانشجويي گفت: « به همت مسئولين خوابگاه دانشجويي سومين دوره مسابقات آشپزي در بين دانشجويان دختر ساكن در خوابگاه  برگزار شد كه 15 نفر در پخت آش سنتي، كوكو و دسر با هم به رقابت پرداختند.»

 

 

 

مدير دانشجويي و فرهنگي اظهار كرد: «هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد رقابت سالم، همدلی در بین دانشجویان و آموزش آشپزي به ساير دانشجويان توسط افرادي كه از هنر آشپزي برخوردار هستند مي باشد.»

 

وي افزود: «دانشجويان شركت كننده در مسابقه آشپزي در خصوص ویژگی های غذا و نحوه پخت توضيحاتي را ارائه كردند و با توجه به معيارهاي ارزيابي از جمله طعم غذا، كيفيت و پخت مناسب غذا و نيز تزيين غذاي مورد نظر 4 نفر از دانشجويان با نظر و راي داوران اداره كل فني و حرفه اي و نيز  كارمندان حاضر در دو نوع غذاي طبخ شده و دسر تهيه شده به عنوان نفرات برتر معرفي شدند.»

.ايزانلو خاطرنشان كرد: «از ديگر برنامه هاي اين هفته برگزاري كارگاه آموزشي آثار سوء مصرف مواد مخدر، مسابقه دارت و طنابي زني سرعتي و نيز اردوي تفريحي يك روزه به مقصد رويين اسفراين بوده است.»

وي خاطرنشان كرد: « طبق سنوات گذشته و با توجه به استقبال خوب دانشجويان از مسابقات ورزشي درون خوابگاهي براي پر كردن اوقات فراقت دانشجويان ساكن در خوابگاه دختران، مسابقات طناب زني  سرعتي و  پرتاب دارت در محوطه آزاد خوابگاه دانشجويي با حضور بيش از 70 نفر از دانشجويان برگزار و نفرات برتر رشته هاي مختلف معرفي و تجليل شدند.»

ايزانلو با اشاره به معيارهاي انتخاب دانشجوي ممتاز فرهنگي و اخلاقي در هفته خوابگاه ها گفت: « يكي ديگر از برنامه هاي اين هفته معرفي دانشجويان برتر فرهنگي و اخلاقي بود كه از بين دانشجويان خوابگاه يك دانشجوي ممتاز فعال فرهنگي و 4 دانشجوي ممتاز اخلاقي با معيارهاي رفتاري، پوششي و پژوهشي معرفي و با اهداء كارت هديه قدرداني شدند.»

 

آخرین به روز رسانی در دوشنبه 03 خرداد 1395 ساعت 05:34