در شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت؛ تأیید انتصاب رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان‌ خراسان شمالي و واحد بجنورد PDF چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه 18 فروردين 1400 ساعت 05:43

انتصاب رئيس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالي در جلسه کمیته انتخاب رؤسای دانشگاه‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی تأیید شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بجنورد، جلسه کمیته انتخاب رؤسای دانشگاه‌ها به ریاست دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

سعیدرضا عاملی در حاشیه این جلسه از انتخاب رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان شمالي خبر داد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: با تأیید کمیته انتخاب رؤسای دانشگاه‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی محسن مرادی به‌عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی و واحد بجنورد تأیید و انتخاب شدند.

آخرین به روز رسانی در چهارشنبه 18 فروردين 1400 ساعت 06:02