دکتر بروجردی در واحد شیروان: برای برقراری ارتباطی موثرتر و کارآتر با کشورهای همسایه، باید از ابعاد علمی استفاده کنیم PDF چاپ نامه الکترونیک
پنجشنبه 30 بهمن 1399 ساعت 15:34

دکتر علاءالدین بروجردی معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سفر به استان خراسان شمالی، از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان بازدید کرد.

دکتر بروجردی در دیدار با اعضای هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان، به بازدید از مسجد این واحد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: استفاده از معماری ایرانی-اسلامی باعث می شود هویت ایرانی و اسلامی بیننده زنده شود. استفاده از این معماری باید به عنوان یک سیاست گذاری در سطح واحدهای دانشگاهی مطرح و عملیاتی شود.

وی با اشاره به کاهش جمعیت دانشجویی دانشگاه ها، تصریح کرد: یکی از مشکلات واحدهای دانشگاهی در سال های اخیر، کاهش تعداد دانشجو بوده که با تدابیر و مدیریت خوب دکتر طهرانچی، مجدداً توانسته‌ایم شاهد سیر صعودی پذیرش دانشجو در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی. مسئولان واحدهای دانشگاهی با ایجاد پیوند و ارتباط موثر دانشگاه و صنعت، باید بتوانند گام های موثری در افزایش درآمدهای غیرشهریه ای بردارند

معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: فعال کردن واحدهای دانشگاهی و زیرساخت های واحدها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و چنانچه زیرساخت های مناسب در واحدهای دانشگاهی استان خراسان شمالی به خوبی مهیا شود، سال آینده شاهد جذب دانشجوی خارجی در این واحد دانشگاهی خواهیم بود که این اقدام بسیار مهم می تواند باعث توسعه واحدهای دانشگاهی استان شود.

معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر لزوم شناساندن امکانات و موفقیت های بدست آمده توسط واحدهای دانشگاهی، اظهار داشت: دستاوردها، موفقیت ها و تکنیک های آزمایشگاهی و پژوهشی باید به خوبی شناسانده شود تا باعث جذب سرمایه گذاران خارجی و محلی شود. ارتباط برون مرزی و جذب سرمایه گذار بسیار حائز همیت است که در این راه طراحی و ترسیم راه درست و تحقق اهداف از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

در این نشست، سرپرست واحد شیروان به ارائه گزارشی از اقدامات، دستاوردها و فعالیت های انجام شده در حوزه های مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان پرداخت.