فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش براساس سوابق تحصیلی در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 29 آذر 1399 ساعت 10:02

مهلت ثبت‌نام پذیرش براساس سوابق تحصیلی در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی فردا (یکشنبه 30 آذرماه) پایان می یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام پذیرش براساس سوابق تحصیلی در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی که از سه شنبه 25 آذرماه آغاز شده بود تا فردا (یکشنبه 30 آذرماه) ادامه خواهد داشت و متقاضیان می توانند جهت ثبت نام به سامانه www.sanjesh.org مراجعه کنند.

پذیرش دانشجو با این شیوه صرفاً جهت نیمسال دوم سال تحصیلی است و تنها رشته محل هایی در این قالب پذیرش دارد که براساس ظرفیت پذیرش مندرج در دفترچه راهنمای سال 99 تکمیل نشده و فاقد داوطلب مردود است.

همچنین دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته توسط سازمان سنجش آموزش کشور در سامانه www.sanjesh.org منتشر شده است.

داوطلبان درخصوص هرگونه سوال یا ابهام در زمینه ثبت نام الکترونیکی در دوره پذیرش براساس سوابق تحصیلی کارشناسی ارشد، به سامانه پاسخگویی مجازی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند.