ديدار هيات رئيسه واحد بجنورد با فرماندهي نيروي انتظامي خراسان شمالي PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه 29 مهر 1399 ساعت 10:47

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالي و واحد بجنورد به مناسبت هفته نيروي انتظامي با حضور در محل کار فرمانده نیروی انتظامی خراسان شمالي از تلاش‌های شبانه‌روزی نیروی انتظامی در تامین امنیت جامعه قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار آنا از بجنورد، دکتر محسن مرادي سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي و واحد بجنورد ضمن تبريك هفته نيروي انتظامي و قدرداني از فرماندهي و پرسنل خدوم نيروي انتظامي اظهار كرد: آرامش و امنیت امروز مدیون تلاش های شبانه روزی پرسنل خدوم و زحمت كش نیروهای نظامی و امنیتی و قضایی بوده كه در سایه این مجاهدت ها شاهد ايجاد فضایي امن برای رشد و توسعه استان هستیم.

مرادي خاطرنشان كرد: دانشگاه ها و نيروي انتظامي همانند تكه هاي پازلي هستند كه مي توانند در كنار هم در جامعه با انجام وظيفه درست و به موقع خدمت رساني كرده و با كاري علمي و منطقي بخش عمده اي از انحرافات جامعه را كاهش دهند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي ضمن تاكيد بر همكاري و تعامل دانشگاه با نيروي انتظامي افزود: دانشگاه آزاد اسلامي خراسان  شمالي با توجه به ظرفيت ها و پتانسيل هاي موجود در زمينه هاي مختلف علمي، پژوهشي، فرهنگي و ... اين آمادگی را دارد كه در زمینه های مختلف اجتماعی با همکاری های نیروی انتظامی، استادان و دانشجویان این دانشگاه پژوهشهای کاربردی انجام دهد.

سردار عليرضا مظاهري فرماندهي نيروي انتظامي خراسان شمالي گفت: يكي از بركات نظام مقدس جمهوري اسلامي اين است كه ارگان ها و مجموعه هاي مختلف براي اعتلاي نظام مقدس جمهوري اسلامي در حوزه هاي مختلف فرهنگي، دانش و...در كنار يكدگير به مردم جامعه خدمت رساني مي كنند.

سردار مظاهري اظهار كرد: دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي هميشه در كنار نيروي انتظامي بوده كه قطعا براي پيشرفت و اعتلاء جامعه و كاهش مشكلات اجتماعي نيازمند همكاري و تعامل خوب مسئولان و استادان دانشگاه ها هستيم.

وي افزود: هوشمند سازي پليس، ارتقاء موضوعات علمي در زمينه هاي مختلف تحقيقاتي و پژوهشي همه بيانگر اين مهم است كه موضوع علم و دانش در نيروي انتظامي و نيروهاي مسلح حرف اول را مي زند.

فرمانده نيروي انتظامي خراسان شمالي خاطرنشان كرد: نگاه نيروي انتظامي اين است كه امنيت جامعه حالت خاص نظامي نداشته باشد بلكه برقراي امنيت جامعه از جهات مختلف با كار علمي و پژوهشي انجام گيرد.