انتشار برگه اطلاعات ورود به جلسه مصاحبه مجازی دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 19 مهر 1399 ساعت 05:58

برگه حاوی اطلاعات لازم به منظور  ورود به جلسه مصاحبه مجازی دوره دکتری تخصصی سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، داوطلبان آزمون دکتری تخصصی می توانند با مراجعه به سامانه www.azmoon.org و با وارد کردن کد ملی و کد شناسه انتخاب رشته و داوطلبان دوره بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان با استفاده از اطلاعات شناسنامه ای نسبت به دریافت برگه اطلاعات ورود به جلسه مصاحبه خود اقدام کنند.

این برگه حاوی نام کاربری، کلمه عبور و راهنمای نحوه مصاحبه مجازی است. همچنین لینک دریافت نرم افزارهای لازم به منظور شرکت در مصاحبه در سامانه فوق قرار داده شده است.

داوطلبان لازم است نسبت به دریافت فایل راهنمای نحوه و چگونگی مصاحبه مجازی اقدام و نسبت به مطالعه دقیق آن اقدام کنند.

مصاحبه دوره دکتری تخصصی سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مجازی از روز شنبه 19 مهر آغاز و تا روز چهارشنبه 30 مهر ادامه دارد.