امير سرتيپ دوم محمد نجاتي عنوان كرد: پيش بيني 340 برنامه ابلاغي استان خراسان شمالي براي بزرگداشت دفاع مقدس PDF چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه 26 شهریور 1399 ساعت 05:51

امير سرتيپ دوم محمد نجاتي از پيش بيني 340 برنامه ابلاغي دستگاه هاي اجرايي استان خراسان شمالي براي بزرگداشت دفاع مقدس خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از بجنورد امير سرتيپ دوم محمد نجاتي مديركل حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس خراسان شمالي در نشست مشترك با رئيس و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامي واحد بجنورد اظهار كرد: از سوم خرداد سال جاري تا پايان اسفندماه 99 برنامه هاي متنوعي در سراسر كشور پيش بيني شده كه با تعداد 340 برنامه ابلاغي استان خراسان شمالي، برنامه هاي ابلاغي و پيشنهادي اين استان 5 برابر برنامه هاي بزرگترين استان ها بوده است.

مديركل حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس خراسان شمالي اظهار كرد: رزمندگاني كه دوره هشت سال دفاع مقدس ايثارگري و از خودگذشتگي كردند كار عظيم و با تاسي از سالار شهدا قدم در اين راه نهادند و تكليف ما نيز  هم اكنون ادامه نهضت زينبي و اشاعه فرهنگ ايثار و شهادت جان بركفان است كه اين امر رسالت سنگيني است و اميد است بتوانيم اثرگذاري خوب و مطلوبي در سطح جامعه داشته باشيم.

وي افزود: يكي از مباحث مهم تدوين و تهيه دانشنامه دفاع مقدس است كه تهيه اين دانشنامه به صورت استاني است كه هر استاني بايد نقش ايثارگران استان خود را به صورت مجموعه اي مدون جمع آوري نمايد كه ما قطعا براي اين اجرايي كردن اين امر مهم در زمينه تحقق، تفحص و نگارش به تعامل، همكاري و ياري استادان دانشگاهي نيازمنديم.

دكتر محسن مرادي سرپرست واحد بجنورد و دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي ضمن تاكيد بر تعامل و همكاري هر چه بيشتر دانشگاه با آن نهاد اظهار كرد: در حوزه پژوهش و آموزش دانشگاه مي تواند همكاري لازم را با اداره كل حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس داشته باشد كه در زمينه پايان نامه هاي دانشجويي با محوريت دفاع مقدس و ذكر حماسه هاي پرشور آن روزها با استادان اين دانشگاه مي توانيم تعامل مطلوبي برقرار كرده و در ترويج فرهنگ ايثار و شهادت اقدامات موثري انجام دهيم.

مرادي افزود: دانشگاه آزاد اسلامي در سطح كلان در حوزه فرهنگي نيز اقدامات و برنامه هاي بسيار خوبي داشته كه از جمله برنامه هاي هفته دفاع مقدس در سال جاري در اين واحد دانشگاهي مي توان به ايجاد و راه اندازي كتابخانه تخصصي دفاع مقدس، بانك اطلاعات درس آشنايي با دفاع مقدس، برگزاري جلسات و نشست هاي مشترك براي بررسي اهميت، تقويت جايگاه درس آشنايي با دفاع مقدس با حضور استادان مجرب دانشگاه و ... اشاره كرد.

سرست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي خاطرنشان كرد: برگزاري نشست ها و جلسات مشترك دانشگاه با اين اداره كل حكايت از نقش اجتماعي دانشگاه در جامعه دارد كه قطعا مي تواند براي نشر و آشنايي قشر جوان جامعه بسيار تاثيرگذار باشد.

آخرین به روز رسانی در چهارشنبه 26 شهریور 1399 ساعت 06:10