قابل توجه دانشجويان محترم/برگزاري سومین دوره آموزش‌های بنیادین با عنوان معرفت رضوی به صورت مجازي PDF چاپ نامه الکترونیک
يكشنبه 22 تیر 1399 ساعت 04:37

سومین دوره آموزش‌های بنیادین با عنوان معرفت رضوی با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور، به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

با توجه به دستورالعمل‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تابستان امسال امکان برگزاری دوره به شکل حضوری وجود ندارد؛ بنابراین با متناسب سازی محتوا و روش اجرا با شرایط کنونی، این دوره به شکل مجازی برگزار خواهد شد.

نام نویسی مقدماتی سومین دوره سراسری معرفت رضوی در سایت https://velayat.iau.ir شروع شده است و تا ۲۵ تیر ادامه دارد.

ثبت نام در سايت به منزله نام نويسي اوليه بوده و پذيرش نهايي افراد ثبت نام كننده بعد از گزينش هاي لازم صورت خواهد گرفت و نهايتا افراد پذيرفته شده از طريق سايت فوق و كانال هاي معرفت رضوي با آدرس @MarefatRazavi در شبكه هاي اجتماعي بله و ايتا اطلاع رساني خواهد شد.

زمان برگزاری دوره نیز ۲۰ مرداد تا ۵ شهریور خواهد بود.

امتيازات دوره:

1- ارسال بسته فرهنگي مرتبط با طرح  تا قبل از شروع دوره براي دانشجويان