اصلاحيه اطلاعیه مهم آموزشی در خصوص لغو امتحانات پایان ترم دوره کاردانی و کارشناسی PDF چاپ نامه الکترونیک
جمعه 20 تیر 1399 ساعت 17:12

عطف به نامه فرماندار محترم بجنورد به شماره ۴۱۲۱/۱/۹۳۷ مورخ ۹۹/۰۴/۲۰ مبنی بر ممنوعیت برگزاری هرگونه آزمون حضوری تا اطلاع ثانوی در شهرستان بجنورد و هماهنگی با معاونت محترم علمی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، کلیه امتحانات حضوری مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد از روز شنبه ۹۹/۰۴/۲۱ تا روز دوشنبه ۹۹/۰۴/۲۳ لغو و امتحانات اين سه روز با  توجه به برگزاري آزمون سراسري كارشناسي ارشد در روزهای 99/05/04 لغایت 99/05/06 به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

ضمنا امتحانات سه شنبه ۹۹/۰۴/۲۴ لغایت ۹۹/۰۴/۳۱ طبق زمان بندی قبلی به صورت مجازی از طریق سامانه آزمون مجازی دانشگاه به آدرس lms19.iauec.ac.ir برگزار خواهد گردید. دانشجویان محترم جهت اطلاع از زمان بندی دقیق امتحانات لغو شده، از تاریخ ۹۹/۰۴/۲۴ به پرتال خود مراجعه و نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه خود اقدام نمایند. دانشجویان فوق الذکر ساکن در شهر های عادی می توانند در صورت عدم دسترسی به اینترنت با هماهنگی آموزش واحد خود، آزمون خود را در واحد دانشگاهی محل سکونت خود به صورت حضوری انجام دهند.

آخرین به روز رسانی در شنبه 21 تیر 1399 ساعت 09:03