پيام مشاور دانشجو

از بزرگي  رمز موفقیتش را پرسیدند،  او در جواب فقط یک جمله گفت: «تنها رمز موفقیت من این است

مطالعه کن وقتی که دیگران خوابند/ .تصمیم بگیر وقتی که دیگران مرددند./خود را اماده کن وقتی که دیگران در خیال پردازیند.

شروع کن وقتی که دیگران در حال تعللند./کار کن وقتی که دیگران در حال آرزو کردنند./صرفه جویی کن وقتی که دیگران در حال تلف کردنند.

گوش کن وقتی که دیگران در حال صحبت کردنند/لبخند بزن وقتی که دیگران خشمگینند ./پافشاری کن وقتی که دیگران در حال رها کردنند.

و به خاطر داشته باش که موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه پایان رسیدن !

اطلاعیه شورای اداری دانشگاه در خصوص ساعات کاری و شیفت بندی کارکنان PDF چاپ نامه الکترونیک
دوشنبه 19 اسفند 1398 ساعت 14:47

با توجه به ضرورت توجه به حفظ سلامت و ایمنی اعضا محترم دانشگاه در مقابله با ویروس کرونا، مصوبات حلسه شورای اداری روز دوشنبه مورخ 19 اسفندماه به شرح ذیل می باشد:

1- ساعت کاری کارکنان تا پایان اسفندماه از 9 لغایت 14 تعیین شده است.

2- کارکنان محترم بر اساس لیست ابلاغی از سوی معاونین محترم حوزه ها موظف به حضور در محل کار به صورت شیفتی خواهند بود.

3- از آنجا که ساعات حضور در منزل به عنوان ساعت اداری تلقی می شود، لذا آن دسته از کارکنانی که مقرر به حضور در منزل شده اند می بایست  با اعلام شماره تلفن در دسترس به مسئول مربوطه، نسبت به پاسخگویی سوالات و رسیدگی به امور ارجاعی تا حصول نتیجه اقدام به عمل آورند.

4- ورود و خروجهای دانشگاه به طور کامل از در اصلی دانشگاه انجام خواهد شد و در ضلع شرقی(روبروی خوابگاه دختران) تا اطلاع ثانوی بسته خواهد بود.

امید است با همراهی و تلاش جمعی ضمن پشبرد اهداف برنامه ریزی شده نسبت به اجرای توصیه های بهداشتی و شکست ویروس منحوس کرونا و بازگشت اوضاع به روال عادی اهتمام جدی داشته و در پناه خداوند متعال سالم و تندرست باشید.

آخرین به روز رسانی در دوشنبه 19 اسفند 1398 ساعت 15:12