پيام مشاور دانشجو

از بزرگي  رمز موفقیتش را پرسیدند،  او در جواب فقط یک جمله گفت: «تنها رمز موفقیت من این است

مطالعه کن وقتی که دیگران خوابند/ .تصمیم بگیر وقتی که دیگران مرددند./خود را اماده کن وقتی که دیگران در خیال پردازیند.

شروع کن وقتی که دیگران در حال تعللند./کار کن وقتی که دیگران در حال آرزو کردنند./صرفه جویی کن وقتی که دیگران در حال تلف کردنند.

گوش کن وقتی که دیگران در حال صحبت کردنند/لبخند بزن وقتی که دیگران خشمگینند ./پافشاری کن وقتی که دیگران در حال رها کردنند.

و به خاطر داشته باش که موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه پایان رسیدن !

فراخوان اساتید و دانشجویان برای ثبت نام در سامانه کلاس مجازی پراسیس PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 17 اسفند 1398 ساعت 15:59

از سوی معاونت علمی دانشگاه اعلام شد:

قابل توجه اساتید محترم و دانشجویان گرامی

از آنجاییکه بستر واحد الکترونیکی توسط سازمان مرکزی در حال ایجاد می باشد و هنوز این بستر عملیاتی نشده است لذا تا اتصال پایدار این بستر، کلاس های مجازی واحد از تاریخ شنبه ۱۷/۱۲/۹۸ تا اطلاع ثانوی در بستر نرم افزار جایگزین پروسیس برگزار می گردد. لذا لازم است اساتید محترم و دانشجویان گرامی با مراجعه به سایت http://prosis.ir نسبتبه ثبت نام در سامانه آموزش مجازی پروسیس ثبت نام نمایند.

۱- اساتید محترم پس از ثبت نام در سامانه پروسیس از مدیر گروه یا رئیس دانشکده خود بخواهند تا به ایشان دسترسی ایجاد زیرانجمن جهت ایجاد زیر انجمن های مربوط به دروس خود را بدهند. سپس به ازای هر یک از کد مشخصه های خودیک زیرانجمن عمومی با عنوان درس و کد مشخصه و ساعات تشکیل کلاس ایجاد کنند.

۲- دانشجویان گرامی پس از ثبت نام در سامانه پروسیس وارد زیرانجمن ایجاد شده مربوط به دروس خود که توسط اساتیدمربوطه ایجاد شده اند شوند و با انتخاب گزینه افزودن عضو و ارسال شماره تلفن خود را در کلاس ثبت نام کنند.

در صورت هر گونه سوال یا مشکل با شماره ۰۹۳۳۷۴۰۲۴۵۲ آقای دکتر اکبرپور تماس بگیرید.