پيام مشاور دانشجو

از بزرگي  رمز موفقیتش را پرسیدند،  او در جواب فقط یک جمله گفت: «تنها رمز موفقیت من این است

مطالعه کن وقتی که دیگران خوابند/ .تصمیم بگیر وقتی که دیگران مرددند./خود را اماده کن وقتی که دیگران در خیال پردازیند.

شروع کن وقتی که دیگران در حال تعللند./کار کن وقتی که دیگران در حال آرزو کردنند./صرفه جویی کن وقتی که دیگران در حال تلف کردنند.

گوش کن وقتی که دیگران در حال صحبت کردنند/لبخند بزن وقتی که دیگران خشمگینند ./پافشاری کن وقتی که دیگران در حال رها کردنند.

و به خاطر داشته باش که موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه پایان رسیدن !

پيام تسليت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي به مناسبت درگذشت معاون امور بين الملل دانشگاه آزاد اسلامي PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 17 اسفند 1398 ساعت 05:53

دکتر وثوقی مطلق سرپرست واحدبجنورد و دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی در پیامی درگذشت دکتر شیخ الاسلام معاون امور بین الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی را تسلیت گفت.

درمتن پیام امده است:

ّبسم اللّه الرحمن الرحمیم

اناالله و انا الیه الراجعون

ضایعه درگذشت دکتر حسین شیخ الاسلام معاون امور بین الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی و اسطوره عرصه دیپلماسی و یار واقعی ولایت موجب تاثر وتاسف شد.

خانواده دانشگاه آزاد اسلامی خراسان و یار واقعی شمالی این مصیبت وارده را به جامعه دانشگاهی و خانواده محترم ایشان و تمام نیروهای انقلابی تسلیت گفته، برای آن مرحوم رحمت الهی و برای بازماندگان صبری جمیل و جزیل آرزومند است. روحش شاد

دکتر رجبعلی وثوقی مطلق سرپرست واحد بجنورد و دانشگاه ازاداسلامی خراسان شمالی