پيام مشاور دانشجو

از بزرگي  رمز موفقیتش را پرسیدند،  او در جواب فقط یک جمله گفت: «تنها رمز موفقیت من این است

مطالعه کن وقتی که دیگران خوابند/ .تصمیم بگیر وقتی که دیگران مرددند./خود را اماده کن وقتی که دیگران در خیال پردازیند.

شروع کن وقتی که دیگران در حال تعللند./کار کن وقتی که دیگران در حال آرزو کردنند./صرفه جویی کن وقتی که دیگران در حال تلف کردنند.

گوش کن وقتی که دیگران در حال صحبت کردنند/لبخند بزن وقتی که دیگران خشمگینند ./پافشاری کن وقتی که دیگران در حال رها کردنند.

و به خاطر داشته باش که موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه پایان رسیدن !

اطلاعيه اداره امور خوابگاه دانشجويي دختران PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 10 اسفند 1398 ساعت 07:57

دانشجویان عزیز خوابگاهی در صورت ضرورت میتوانند برای برداشتن وسایل شخصی خود تا روز دوشنبه دوازدهم اسفند ماه از ساعت 9تا13مراجعه کنند ، همانطور که تاکنون از ورود دانشجویان عزیز برای برداشتن وسایل شخصی ممانعتی نبوده است.