پيام مشاور دانشجو

از بزرگي  رمز موفقیتش را پرسیدند،  او در جواب فقط یک جمله گفت: «تنها رمز موفقیت من این است

مطالعه کن وقتی که دیگران خوابند/ .تصمیم بگیر وقتی که دیگران مرددند./خود را اماده کن وقتی که دیگران در خیال پردازیند.

شروع کن وقتی که دیگران در حال تعللند./کار کن وقتی که دیگران در حال آرزو کردنند./صرفه جویی کن وقتی که دیگران در حال تلف کردنند.

گوش کن وقتی که دیگران در حال صحبت کردنند/لبخند بزن وقتی که دیگران خشمگینند ./پافشاری کن وقتی که دیگران در حال رها کردنند.

و به خاطر داشته باش که موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه پایان رسیدن !

با حکمی از سوی دکتر طهرانچی صورت گرفت: انتصاب سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه 06 اسفند 1398 ساعت 08:53

دکتر طهرانچی با حکمی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی دکتر علی مرجانی را به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان » منصوب کرد.

در متن حکم دکتر طهرانچی آمده است:

«برادر گرامی جناب آقای دکتر علی مرجانی»

با اهدای سلام و تحیات

بنا به پیشنهاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان» منصوب می شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

محمدمهدی طهرانچی

دکتر علی مرجانی دارای دکتری تخصصی اصلاح نباتات و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد است که دارای سوابق اجرایی متعددی ازجمله معاون دانشجویی و فرهنگی و مدیر گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد، مدیرعامل شرکت پردیس گستر خاوران، مدیرگروه علمی اقتصاد و مدیریت کشاورزی اندیشکده مدیریت و بهره‌وری منابع بخش کشاورزی و... است.

همچنین دکتر طهرانچی در نامه‌ای جداگانه از زحمات و تلاش‌های دکتر محمدرضا محمدزاده رهنی سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان قدردانی کرد

آخرین به روز رسانی در سه شنبه 06 اسفند 1398 ساعت 08:57