پيام مشاور دانشجو

از بزرگي  رمز موفقیتش را پرسیدند،  او در جواب فقط یک جمله گفت: «تنها رمز موفقیت من این است

مطالعه کن وقتی که دیگران خوابند/ .تصمیم بگیر وقتی که دیگران مرددند./خود را اماده کن وقتی که دیگران در خیال پردازیند.

شروع کن وقتی که دیگران در حال تعللند./کار کن وقتی که دیگران در حال آرزو کردنند./صرفه جویی کن وقتی که دیگران در حال تلف کردنند.

گوش کن وقتی که دیگران در حال صحبت کردنند/لبخند بزن وقتی که دیگران خشمگینند ./پافشاری کن وقتی که دیگران در حال رها کردنند.

و به خاطر داشته باش که موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه پایان رسیدن !

برگزاري شب شعر عقيق سليماني در واحد بجنورد PDF چاپ نامه الکترونیک
دوشنبه 05 اسفند 1398 ساعت 05:36

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از بجنورد شب شعر با عنوان عقیق سلیمانی و با محوریت شهید، شهادت، روز مادر و گام دوم انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد برگزار شد.

در این مراسم دانشجویانی از دانشگاه های آزاد استان، دولتی، فرهنگیان، کوثر و ... به شعرسرایی در قالب های شعر سپید، رباعی، قصیده و شعر نو پرداختند معاون دانشجویی وفرهنگي، معاون علمي، مدیر دانشجویی؛ معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبری دانشگاه هاي آزاد خراسان شمالي و مدیر دفتر فرهنگی واحد بجنورد در این جلسه حضور داشتند .

صادق بقایی به عنوان نماینده جشنواره ققنوس داوري شب شعر را بر عهده داشت كه در اختتاميه شب شعر از شاعران برتر تجليل شد.

آخرین به روز رسانی در دوشنبه 05 اسفند 1398 ساعت 05:39