پيام مشاور دانشجو

از بزرگي  رمز موفقیتش را پرسیدند،  او در جواب فقط یک جمله گفت: «تنها رمز موفقیت من این است

مطالعه کن وقتی که دیگران خوابند/ .تصمیم بگیر وقتی که دیگران مرددند./خود را اماده کن وقتی که دیگران در خیال پردازیند.

شروع کن وقتی که دیگران در حال تعللند./کار کن وقتی که دیگران در حال آرزو کردنند./صرفه جویی کن وقتی که دیگران در حال تلف کردنند.

گوش کن وقتی که دیگران در حال صحبت کردنند/لبخند بزن وقتی که دیگران خشمگینند ./پافشاری کن وقتی که دیگران در حال رها کردنند.

و به خاطر داشته باش که موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه پایان رسیدن !

معرفي منتخبان بیست‌ و پنجمين دوره مسابقات قرآن و عترت واحد بجنورد PDF چاپ نامه الکترونیک
يكشنبه 04 اسفند 1398 ساعت 11:56

منتخبان مرحله مقدماتی بیست‌ و پنجمين دوره مسابقات سراسر شفاهی قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد معرفی شدند.

دکتر علی مرجاني معاون دانشجويي و فرهنگي واحد بجنورد در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «بیست و پنجمين دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخش شفاهی با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی در رشته‌های حفظ، قرائت و ترتیل در دو بخش خواهران و برادران برگزار و با ارزیابی داوران و استادان استانی، منتخبان اين دوره از مسابقات معرفی شدند.»

مرجاني با معرفی نفرات برتر در بخش استادان خاطرنشان کرد: «در بخش استادان سميه رستمي در رشته حفظ 5 جز قرآن كريم مقام اول و مهدي سعادتي در رشته تحقيق مقام سوم و مجيد رمضاني نيز در بخش ترتيل حائز مقام دوم شد.»

معاون دانشجويي و فرهنگي واحد بجنورد افزود: «در بخش کارکنان نیز در بخش ترتیل محمد الهي و فاطمه عبدالهي به‌عنوان نفرات سوم در دو بخش کارکنان خواهر و برادر معرفی شدند.»

مرجاني با بیان نفرات برتر بخش دانشجویی در رشته تحقیق تصریح کرد: « عليرضا زمزمي دانشجوي رشته مهندسي پزشكي در رشته تحقيق به عنوان نفر اول بخش دانشجويي معرفي شد.»

عضو هيات علمي واحد بجنورد خاطرنشان کرد: «سيد محمد حسن مرتضوي، حسين حميدي، مريم يزداني در بخش دانشجویی رشته قرائت مقام‌های اول تا سوم را از آن خود کردند.»

مرجاني گفت: « در بخش حفظ 20 جز قرآن كريم نيز زينب رستمي دانشجوي دكتراي رشته مديريت آموزشي نيز مقام نخست اين دوره از مساببقات را از آن خود كرد»

وی افزود: «این مسابقات در سه سطح مقدماتی، استانی و کشوری در رشته‌های حفظ جزء ۳۰، ۵، ۱۰، ۲۰ و کل قرآن کریم، قرائت تحقیق و قرائت ترتیل، اذان و گروه تواشیح و همخوانی است که نفرات برتر بخش مقدماتی واحدهای دانشگاهی به مرحله استانی و سپس به مرحله کشوری راه خواهند یافت.»