پيام مشاور دانشجو

از بزرگي  رمز موفقیتش را پرسیدند،  او در جواب فقط یک جمله گفت: «تنها رمز موفقیت من این است

مطالعه کن وقتی که دیگران خوابند/ .تصمیم بگیر وقتی که دیگران مرددند./خود را اماده کن وقتی که دیگران در خیال پردازیند.

شروع کن وقتی که دیگران در حال تعللند./کار کن وقتی که دیگران در حال آرزو کردنند./صرفه جویی کن وقتی که دیگران در حال تلف کردنند.

گوش کن وقتی که دیگران در حال صحبت کردنند/لبخند بزن وقتی که دیگران خشمگینند ./پافشاری کن وقتی که دیگران در حال رها کردنند.

و به خاطر داشته باش که موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه پایان رسیدن !

عضو هيئت علمی گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد: حد و حدود عفاف و پوشش در قرآن و حدیث آمده است PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 26 بهمن 1398 ساعت 09:08

كارگاه آموزشي آراستگي و شئونات رفتاري  با حضور استادان عضو هيات علمي در واحد بجنورد برگزار شد.

حجت‌الاسلام رضا نوري عضو هيات علمي گروه معارف واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري آنا اظهار كرد: مسئله عفاف و  پوشش براي هر مسلماني به‌ویژه بانوان از ضروريات مذهب است كه به اين مسئله در قرآن و احاديث به‌طور صريح و شفاف اشاره و حدود آن نيز مشخص و فلسفه و حكمت آن بیان‌شده است.

مدرس كارگاه آموزشي آراستگي و شئونات رفتاري خاطرنشان كرد: در سايه رعايت اين اصل مهم انساني و ديني بهداشت روان و امنيت رواني جامعه حاصل می‌شود كه اين امر مهم سبب می‌شود تا نامهربانی‌ها، کدورت‌ها، معضلات و مشكلات اجتماعي و .... كاسته شود.

حجت‌الاسلام نوري با اشاره به سرفصل‌های آموزشي كارگاه آراستگي و شئونات رفتاري افزود: عفاف و پوشش در قرآن و سنت، تبيين حدود عفاف و پوشش در قرآن، عفاف و پوشش در حکومت‌های اسلامي به‌ویژه در زنان، قوانين مرتبط با عفاف و پوشش، پوشش به‌عنوان يك امر ضروري و لازم، رابطه عفاف و حيا با پوشش و حجاب، فلسفه و حكمت پوشش اسلامي ازجمله سرفصل‌های اين كارگاه آموزشي بوده كه با حضور استادان عضو هيات علمي در واحد بجنورد به مدت 2 روز برگزار شد.

آخرین به روز رسانی در شنبه 26 بهمن 1398 ساعت 11:22