پيام مشاور دانشجو

از بزرگي  رمز موفقیتش را پرسیدند،  او در جواب فقط یک جمله گفت: «تنها رمز موفقیت من این است

مطالعه کن وقتی که دیگران خوابند/ .تصمیم بگیر وقتی که دیگران مرددند./خود را اماده کن وقتی که دیگران در خیال پردازیند.

شروع کن وقتی که دیگران در حال تعللند./کار کن وقتی که دیگران در حال آرزو کردنند./صرفه جویی کن وقتی که دیگران در حال تلف کردنند.

گوش کن وقتی که دیگران در حال صحبت کردنند/لبخند بزن وقتی که دیگران خشمگینند ./پافشاری کن وقتی که دیگران در حال رها کردنند.

و به خاطر داشته باش که موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه پایان رسیدن !

از سوي رئیس‌کل دادگستري خراسان شمالي صورت گرفت: انتصاب اعضاي هيات حل اختلاف دانشگاه آزاد اسلامي واحد بجنورد PDF چاپ نامه الکترونیک
دوشنبه 21 بهمن 1398 ساعت 06:25

رئیس‌کل دادگستري خراسان شمالي طی احكامي جداگانه سه نفر از استادان واحد بجنورد را به‌عنوان  اعضاي هيات حل اختلاف اين واحد دانشگاهي منصوب كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از بجنورد رئیس‌کل دادگستري خراسان شمالي طی احكامي جداگانه حجت‌الاسلام رضا نوري عضو هيات علمي واحد بجنورد و حجت‌الاسلام حسين يوسفي فر رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌های آزاد اسلامي خراسان شمالي و حسين محمدزاده عضوهيات علمي بازنشسته گروه معارف اسلامي را به‌عنوان اعضاي هيات حل اختلاف دانشگاه آزاد اسلامي واحد بجنورد منصوب كرد.

در احكام جداگانه آمده است:

بر اساس بخشنامه رياست محترم قوه قضاييه در خصوص " اهميت سازش و نقش آن در احقاق حق و پيشگيري از اطاله دادرسي و استفاده از ظرفيت معتمدين اقشار مختلف جامعه براي گسترش و ترويج فرهنگ صلح و سازش در جامعه اسلامي" جنابعالي براي مدت ك سال به‌عنوان هيات حل اختلاف دانشگاه آزاد اسلامي واحد بجنورد منصوب می‌شوید.

اميد است با عنايت خداوند متعال با همكاري ساير اعضاي محترم هيئت و با توجه به شیوه‌نامه اجرايي هیئت‌های حل اخلاف، زمينه حل اختلاف و سازش بين اصحاب دعوي را فراهم كرده و در ظل توجهات حضرت وليعصر(عج) موفق و مؤید باشيد.

آخرین به روز رسانی در دوشنبه 21 بهمن 1398 ساعت 06:40