پيام مشاور دانشجو

از بزرگي  رمز موفقیتش را پرسیدند،  او در جواب فقط یک جمله گفت: «تنها رمز موفقیت من این است

مطالعه کن وقتی که دیگران خوابند/ .تصمیم بگیر وقتی که دیگران مرددند./خود را اماده کن وقتی که دیگران در خیال پردازیند.

شروع کن وقتی که دیگران در حال تعللند./کار کن وقتی که دیگران در حال آرزو کردنند./صرفه جویی کن وقتی که دیگران در حال تلف کردنند.

گوش کن وقتی که دیگران در حال صحبت کردنند/لبخند بزن وقتی که دیگران خشمگینند ./پافشاری کن وقتی که دیگران در حال رها کردنند.

و به خاطر داشته باش که موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه پایان رسیدن !

به مناسبت دهه مبارك فجر انجام شد: ديدار دانشگاهيان واحد بجنورد با خانواده جانباز و شهيدان هشت سال دفاع مقدس PDF چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه 16 بهمن 1398 ساعت 11:53

هیئت‌رئیسه واحد بجنورد با حضور در منزل 4 شهيد و جانباز 25 درصد با خانواده آن بزرگواران ديدار و گفتگو كردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بجنورد، به مناسبت چهل و يكمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، اعضای هیئت‌رئیسه واحد بجنورد با چهار خانواده جانباز و شهید هشت سال دفاع مقدس دیدار و به مقام شامخ آنان ادای احترام کردند.

در اين ديدار سرپرست واحد بجنورد و دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي ادامه راه جان‌فشانی‌ها و صبر و بردباري شهداي والامقام را خواستار و شهادت را درجه خلوص و بندگي مدافعان و شهداي كشور اسلامي دانست.

مادر شهيدان ابراهيم و عليرضا رمضاني ضمن بيان خاطرات و صفات حسنه و برجسته فرزندان شهيد خود گفت: اميدواريم جوانان اين مرزوبوم بتوانند رهروي راه شهدا باشند و نگذارند خوني كه براي آبياري درخت تنومند انقلاب اسلامي ريخته شده پايمال شود.

در این دیدار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی و واحد بجنورد به‌پاس ایثارگری شهداي گران‌قدر، لوح سپاسی را به دلاور حسين زاده جانباز 25 درصد و مادران 4 شهيد اهدا کرد.

دو برادر شهید ابراهيم رمضاني دانشجوي مهندسي برق در 21سالگي در محل سوسنگرد و عليرضا رمضاني در 15 سالگي در شلمچه- كربلاي 5 شربت شهادت را نوشيدند و شهيد محمدرضا رحيمي در سال 61 در 19 سالگي در محل چزابه و علی‌اکبر دليمي در عمليات قدس 3 در منطقه ماووت عراق در 16 سالگي به درجه شهادت نائل آمدند.