پيام مشاور دانشجو

از بزرگي  رمز موفقیتش را پرسیدند،  او در جواب فقط یک جمله گفت: «تنها رمز موفقیت من این است

مطالعه کن وقتی که دیگران خوابند/ .تصمیم بگیر وقتی که دیگران مرددند./خود را اماده کن وقتی که دیگران در خیال پردازیند.

شروع کن وقتی که دیگران در حال تعللند./کار کن وقتی که دیگران در حال آرزو کردنند./صرفه جویی کن وقتی که دیگران در حال تلف کردنند.

گوش کن وقتی که دیگران در حال صحبت کردنند/لبخند بزن وقتی که دیگران خشمگینند ./پافشاری کن وقتی که دیگران در حال رها کردنند.

و به خاطر داشته باش که موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه پایان رسیدن !

مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویان تمدید شد PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 12 بهمن 1398 ساعت 10:31
معاون علوم، مهندسی و کشاورزی و معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول 99-98 را ابلاغ کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر جواد علمایی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل «تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول 99-98 » را به رؤسای استان ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کردند.

براساس این دستورالعمل، با توجه به شرایط نامساعد جوی در روزهای اخیر در سراسر کشور، به منظور مساعدت با دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص برگزاری جلسات دفاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی، برگزاری دفاع جلسات از پایان نامه و رساله تا تاریخ 21 بهمن ماه بلامانع است.

در این دستورالعمل تأکید شده است: تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دکتری، تنها در صورت نداشتن منع آموزشی و تأیید شورای گروه آموزشی مبنی بر برآورده شدن اهداف پروپوزال و داشتن کد پایان‌نامه، امکان‌پذیر است