تيم دانشگاه آزاد اسلامي نايب قهرمان جام باشگاه هاي جهان شد PDF چاپ نامه الکترونیک
جمعه 29 آذر 1398 ساعت 15:48

تيم دانشگاه ازاد اسلامي در ششمين دوره مسابقات كشتي آزاد جام باشگاه هاي جهان در جايگاه دوم قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از بجنورد ششمين دوره مسابقات كشتي آزاد جام باشگاه هاي جهان در روزهاي 28 و 29 آذرماه در بجنورد برگزار شد كه در مرحله فينال تيم دانشگاه آزاد اسلامي با مغلوب شدن در برابر تيم بازار بزرگ ايران نايب قهرماني اين دوره از مسابقات را از آن خود كرد.

تيم اترك خراسان شمالي نيز با پيروزي در مقابل تيم چين در جايگاه سوم قرار گرفت.

تيم كشتي آزاد چين، آذربایجان، گرجستان، قرقیزستان و هند به ترتيب در جايگاه چهارم تا هشتم جام باشگاه هاي جهان جاي گرفتند.

عليرضا رضايي به عنوان مدير فني دانشگاه آزاد اسلامي، هادي حبيبي سرمربي و اكبر بهتري، مصطفي عليزاده، شهرام اميد، هاشم حبيبي به‌عنوان مربي، تيم كشتي آزاد دانشگاه آزاد اسلامي را در این رقابت‌ها همراهی كردند.