تصادف جان دانشجوی مامايی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد را گرفت PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 11 خرداد 1398 ساعت 05:04

دانشجوی ورودی ۹۷ رشته مامايی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در اثر سانحه تصادف دار فانی را وداع گفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بجنورد، مريم حاتمی دانشجوی ورودی ۹۷ رشته مامايی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در اثر سانحه تصادف دار فانی را وداع گفت و به دیدار معبود شتافت.

رجبعلی وثوقی‌مطلق سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی و واحد بجنورد در پیامی، درگذشت دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد را تسلیت گفت.

در پیام‌ تسليت وثوقی‌مطلق آمده است: درگذشت سركار خانم مريم حاتمی دانشجوي ورودی ۹۷ رشته مامايی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در اثر سانحه تصادف موجب تاسف و اندوه فراوان شد. اين‌جانب ضمن عرض تسليت به خانواده محترم حاتمی و جامعه دانشگاهی، رحمت و مغفرت واسعه الهی برای آن مرحومه و سلامتی و شکیبایی برای بازماندگان وی را از درگاه خداوند منان آرزومندم.