نتایج بدون آزمون دوره کاردانی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد PDF چاپ نامه الکترونیک
يكشنبه 28 بهمن 1397 ساعت 07:00

نتایج دوره کاردانی پیوسته و ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال دوم 98-97 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز سنجش و پذیرش، نتایج دوره های کاردانی پیوسته و ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه www.azmoon.net قرار گرفت.

پذیرفته شدگان این دوره می توانند در روزهای دوشنبه و سه شنبه 29 و 30 بهمن به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که در آن پذیرفته شده اند، مراجعه کنند.

همچنین پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط می توانند راهنمای ثبت نام که در سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس sanjesh.iau.ac.ir قرار گرفته است را مطالعه نمایند.