پیام تبریک معاون علوم پزشکی به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 22 دی 1397 ساعت 07:27

دکتر محسن نفر، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی طی پیامی فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی- متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

سالروز ولادت حضرت زینب (س) یکی از حماسه سازان بزرگ واقعه تاریخ ساز کربلا را تبریک می گویم.

نامگذاری این روز به نام «روز پرستار» جلوه ای از جایگاه این حرفه والاست که تداعی گر انسانیت، صبر، مددرساني و روحيه بخشي است. پرستاران کساني هستندکه علاوه بر التيام دردهاي جسماني، مرهمي براي آرامش بيماران هستند و اين دو مهم را به ايشان هديه مي دهند.

این روز را به تلاشگران این عرصه به ویژه پرستاران شاغل در بیمارستان های تابعه دانشگاه آزاد اسلامی و نیز اساتيد و دانشجويان رشته پرستاري تبريک و تهنيت مي گويم.