معاون امور مجلس دانشگاه آزاد: فضای دانشگاه آزاد اسلامی با 5 کشور کوچک جهان برابری می‌کند PDF چاپ نامه الکترونیک
يكشنبه 16 دی 1397 ساعت 10:36

معاون امور حقوقی و مجلس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مساحت حدود 20 میلیون متر مربعی این دانشگاه با 5 کشور کوچک جهان برابری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری آنا از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد، علیرضا منادی در شانزدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی گفت: هر یک از ما وظیفه داریم در هر جایگاهی که قرار داریم، عزت، بزرگی و پرچم پر افتخار دانشگاه آزاد اسلامی را که به همت امام راحل، مقام معظم رهبری و مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برافراشته شده و به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان شناخته شده را همواره در اهتزاز نگه داریم و از این سرمایه با ارزش به درستی محافظت کنیم.

نماينده تام الاختيار رئيس دانشگاه در هيات امناي استان خراسان شمالي تصريح كرد: بعد از انقلاب اسلامي دانشگاه آزاد اسلامي همواره مورد حمايت مسئولان نظام قرار گرفته و امروزه نيز نگاه و نظر مقام معظم رهبري به اين دانشگاه بيش از پيش بوده و عنايت ويژه به اين نهاد علمي و فرهنگي دارد.

معاون پارلماني دانشگاه آزاد اسلامي خاطرنشان كرد: افتخار ما اين است كه بعد از 35 سال حدود 6 ميليون نفر از دانشگاه آزاد اسلامي فارغ التحصيل شده اند كه اگر از اين تعداد حدود 10 درصد براي ادامه تحصيل به خارج از كشور سفر مي كردند قريب به 600 هزار نفر مجبور به مهاجرت مي شدند و همين عامل باعث مي شد تا ارز و سرمايه ملي كلاني از كشور خارج شود.

منادي گفت: دانشگاه آزاد اسلامي دانشگاهي بزرگ و وسيع است و اگر بخواهيم وسعت دانشگاه آزاد اسلامي را بسنجيم مي توانيم بگوييم كه در مجموع با مساحت حدود 20 ميليون متر مربع با اندازه 5 كشور كوچك جهان برابري مي كند.

نماينده تام الاختيار رئيس دانشگاه در هيات امناي استان خراسان شمالي تصريح كرد: بر اساس آخرين به روز رساني پايگاه استناديESI كه از مهمترين شاخص هاي رتبه بندي پايگاه اطلاعاتي محسوب ميشود دانشگاه آزاد اسلامي رتبه 109جهان را به خود اختصاص داده است.

وي اظهار كرد: از نظر كمي دانشگاه آزاد اسلامي به معناي واقعي دانشگاه مردمي و بهره ور است؛ بنابراين بايد همگي تمام مساعي خويش را به كار گيريم تا اين دانشگاه به سر منزل مقصود كه همان اوج كيفيت آموزشي و علمي است برسد.

وي افزود: در حال حاضر كليه دانشگاه هاي كشور با چالش كاهش دانشجو مواجه هستند كه بخشي از اين كاهش دانشجو نيز متوجه واحدهاي دانشگاهي دانشگاه ازاد اسلامي نيز هست لذا برون رفت از اين چالش نياز به برنامه ريزي و همت همه مسئولان، استادان و كاركنان را مي طلبد.

در اين جلسه دکتر رجبعلي وثوقي مطلق رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی به ارائه گزارشی درمورد وضعیت واحدهای استان از لحاظ درآمد، هزینه ها، تعداد دانشجویان و ... پرداخت.

در شانزدهمين جلسه هيات امناي استان خراسان شمالي حسابرسي سال 95 اين استان مورد بحث و بررسي اعضاي هيات امنا قرار گرفت.