پیام تسلیت دکتر رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالي به مناسبت درگذشت رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام PDF چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه 05 دی 1397 ساعت 05:10

دکتر وثوقي مطلق رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالي در پيامي درگذشت حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

إنّا لله وإنّا إلیهِ رَاجعُون

اينجانب به نمايندگي از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي ارتحال آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی رییس مجمع تشخیص مصلحت، يار ديرين امام(ره) و مقام معظم رهبري و از دلسوزان انقلاب و نظام را تسليت عرض مي نمايم. از درگاه خداوند سبحان برای آن عالم جليل القدر علودرجات و غفران واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی خواهانم.