کسب مدال برنز کشوری در رشته کیک بوکسینگ توسط دانش اموز سما بجنورد PDF چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه 28 آذر 1397 ساعت 10:33

دانش آموز دبیرستان غیردولتی پویا(سما بجنورد) مدال برنز مسابقات كيگ بوكسينگ كشوري را از آن خود كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از بجنورد جلال محزون دانش آموز پايه نهم دبيرستان غيردولتي پويا(سما بجنورد) در مسابقت كشوري كيگ بوكسينگ كه به ميزباني شهر همدان برگزار شد توانست گردن آويز برنز اين دوره از مسابقات را از آن خود كند.

همچنین سعید قربانزاده دیگر نماینده استان خراسان شمالي موفق به کسب مدال نقره مسابقات کشوری و مهدی الهی، امیر حسین مرادی و علیرضا حقانی نیز موفق به کسب مدال برنز رقابت های کشوری شدند.

نمایندگان خراسان شمالی توانستند جواز حضور در رقابت های جهانی کارگران جهان كه در سال 2019 به میزبانی اسپانیا برگزار خواهد شد را بدست آوردند.