فردا؛ آغاز ثبت نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی PDF چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه 14 آذر 1397 ساعت 07:16

ثبت نام نقل و انتقال و میهمانی نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی فردا 15 آذرماه آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال دوم تحصیلی از 15 آذرماه (فردا) آغاز و تا اول دی ماه ادامه دارد.

متقاضیان باید برای ثبت نام به سامانه منادا به نشانی www.monada.iau.ir مراجعه کرده و ثبت نام خود را کامل کنند.

تمامی مراحل و فرآیند رسیدگی به درخواست های نقل و انتقال و میهمانی از طریق سامانه منادا قابل پیگیری است و متقاضیان از مراجعه حضوری به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی خودداری کنند.