خسرويار خبر داد: اعزام دانشجوی دانشگاه آزاد بجنورد به مسابقات بين‌المللی كوراش PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه 13 آذر 1397 ساعت 11:59

سرپرست كميته داوران فدراسيون جهانی كوراش از اعزام دانشجوی دانشگاه آزاد بجنورد به مسابقات بين‌المللی كوراش خبر داد.

کوروش خسرویار در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بجنورد اظهار کرد: مسابقات بين ‌المللی كوراش روزهای ۱۷ تا ۲۰ آذر در شهر اورل کشور روسيه برگزار و تیم ملی کوراش کشورمان در دو وزن در اين رقابت‌ها شرکت خواهد کرد.

وی اظهار کرد: تيم ملی كوراش جمهوری اسلامی در دو وزن با حضور حامد رشيدی دانشجوی رشته تربيت بدنی واحد بجنورد در وزن ۹۰ كيلگوگرم و علی مردانی در وزن ۷۳ كيلوگرم به اين دوره از مسابقات اعزام خواهند شد.

کارمند حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد بجنورد گفت: رشیدی در كارنامه ورزشی خود قهرمانی پنجمین دوره مسابقات جودو کارگران جهان،  مقام سوم مسابقات آسیایی جوانان و نشان نقره وزن منهای ۹۰ کیلوگرم پیکارهای کوراش قهرمانی جهان را ثبت كرده است.

به گزارش آنا، كوروش خسرويار در مسابقات بین‌المللی كوراش به‌عنوان سرپرست كميته داوران فدراسيون جهانی كوراش شركت خواهد كرد.