ثبت‌نام بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت واحد بجنورد PDF چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه 30 آبان 1397 ساعت 06:53

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد از ثبت‌نام بیست و چهارمين دوره مسابقات قرآن و عترت (بخش کتبی و شفاهی) این دانشگاه خبر داد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رضا نوري معاون در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بجنورد اظهار کرد: ثبت‌نام بيست و چهارمين دوره مسابقات سراسري قرآن و عترت در بخش دانشجويي در ۱۰ رشته کتبی تفسیر قرآن كريم، زندگانی ۱۴ معصوم (ع)، حفظ زیارت عاشورا، نماز، ترجمه قرآن به انگليسي، احکام برادران و خواهران، زندگانی پیامبر(ص)، ترجمه فارسی قرآن كريم، آشنایی با نهج‌البلاغه و در ۹ رشته شفاهی ترتیل، تحقیق، حفظ ۵ تا ۳۰ جزء قرآن کریم، اذان و تواشیح توسط کانون قرآن و عترت دانشگاه واقع در دانشکده علوم انسانی صورت می‌گیرد.

معاون دانشجويي و فرهنگي واحد بجنورد خاطرنشان كرد: استادان عضو هيات علمي دانشگاه نيز برای ثبت‌نام در بخش كتبي می‌توانند براي دو رشته تفسیر قرآن (سوره مبارکه زمر) و مفاهیم نهج‌البلاغه (فرزندم این‌چنین باش) اقدام كنند.

حجت‌الاسلام نوري افزود: استادان هيات علمي نيز می‌توانند براي شركت و كسب اطلاعات بيشتر در بخش شفاهي مسابقات سراسري قرآن و عترت در رشته شفاهی ترتیل، تحقیق و حفظ ۵ تا ۳۰ جزء قرآن کریم به دفاتر کانون‌های قرآن و عترت مراجعه کنند.

وي خاطرنشان کرد: مسابقات بخش كتبي استادان و دانشجویان در 12 آذرماه ساعت 10 صبح  هم‌زمان با سراسر كشور برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام نوري افزود: علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت کتاب‌های بخش کتبی و کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه برگزاری این دوره از مسابقات به دفتر کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه مراجعه کنند.»

این مسئول اظهار کرد: در پایان پس از ارزیابی‌های نهایی هر بخش و رشته به برگزیدگان هدایای نقدي همراه با لوح اهدا خواهد شد.

انتهاي پيام/ع