کوه‌پیمایی پاييزي دانشجويان دختر دانشگاه آزاد اسلامي واحد بجنورد/ گزارش تصويري PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 26 آبان 1397 ساعت 11:51

دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در اردوی یک‌روزه مسیر چشمه جوزك به چشمه رندي را طی کردند

علیرضا بهمنش رئیس اداره تربیت‌بدنی واحد بجنورد و سرپرست گروه کوه‌پیمایی دانشجویی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و اداره فوق‌برنامه تربیت‌بدنی واحد بجنورد برنامه کوه‌پیمایی از محل چشمه جوزك به چشمه رندي با حضور ۳۰ نفر از دانشجویان واحد برگزار شد.

در اردوی یک‌روزه کوه‌پیمایی روستاي جوزك، غلامرضا قافله باشیان کارمند حوزه دانش‌آموختگان و از کوهنوردان پیشکسوت استان و مهدی مودتی مسئول آموزش کوهنوردی و جنگل نوردی استان خراسان شمالی و مدرس رشته تربیت‌بدنی واحد بجنورد، فاطمه فرخي كارشناس و مدرس رشته تربیت‌بدنی و لادن لنگری مدیر روابط عمومی گروه را همراهی کردند.

روستاي جوزك از زيباترين مسيرهاي كوهنوردي خراسان شمالي است؛ چشمه‌های پرآب، تنوع فراوان گياهي و جانوري و هواي مطبوع و دلپذير از ویژگی‌های روستاي جوزك است.روستاي جوزك در 68 كيلومتري شهرستان بجنورد واقع‌شده است.