طی حکمی از دکتر طهرانچی؛ سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین منصوب شد PDF چاپ نامه الکترونیک
يكشنبه 06 آبان 1397 ساعت 04:52

دکتر محمدمهدی طهرانچی با صدور حکمی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین را منصوب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی دکتر حامد خراسانی طرقی را به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است: بنا به پیشنهاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب عالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین» منصوب می شوید. امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئون دانشگاه نمایید.

دکتر حامد خراساني طرقي دارای مدرک دکتری مديريت(مديريت رفتاري) و عضو هیات علمی تمام وقت واحد بجنورد است که در کارنامه علمی و پژوهشی خود چاپ 20مقاله در نشريات داخلي و خارجي، حضور دربيش از 20 همايش ملي و بين المللي، چاپ كتاب بازاریابی داخلی در بانک کشاورزی، ارائه دو طرح پژوهشي شناسایی بازارهای بالقوه و تدوین برنامه بازاریابی و برنامه‌ریزی استراتژیک شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی، سابقه همکاری با بيش از 25 مؤسسه و کنگره های علمی، رتبه4 کنکور کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی و رتبه 20 کنکور دکترای مجموعه مدیریت، جوان برتر علمی- دانشگاهی استان خراسان شمالی سال92 را ثبت کرده است.

مدير پژوهشي واحد بجنورد داراي سوابق اجرايي متعددي از جمله تدريس در دانشگاه بجنورد، دانشگاه کوثر، دانشگاه آزاد اسلامی- بجنورد، دانشگاه غیرانتفاعی حکیمان، دانشگاه غیرانتفاعی اشراق و دانشگاه پیام نور است.