طي حكمي از سوي دبير هيات امناي خراسان شمالي/سرپرست معاون علمي(آموزشي، پژوهشي) واحد بجنورد منصوب شد PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 05 آبان 1397 ساعت 06:25

طي حكمي از سوي دبير هيات امناي خراسان شمالي، دكتر محمد نصيري به عنوان سرپرست معاون  علمي(آموزشي، پژوهشي) واحد بجنورد منصوب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از بجنورد طي حكمي از سوي دكتر رجبعلي وثوقي مطلق سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد بجنورد و دبير هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي، دكتر محمد نصيري به سمت سرپرست معاون (آموزشي، پژوهشي) اين واحد دانشگاهي منصوب شد.

محمد نصيري داراي مدرك دكتري تخصصي برق-الكترونيك از دانشگاه بيرجند است.وي پيش از اين در سمت هاي مدير گروه تحصيلات تكميلي رشته مهندسي برق-الكترونيك و مسئول منابع انساني بسيج استادان با دانشگاه آزاد اسلامي واحد بجنورد همكاري داشته است.