اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی: تصمیم نهایی درباره داوطلبان پزشکی دانشگاه آزاد در اولین فرصت اطلاع رسانی می شود PDF چاپ نامه الکترونیک
دوشنبه 30 مهر 1397 ساعت 11:12

تصمیم نهایی درباره داوطلبان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در اولین فرصت از طریق پایگاه های اطلاع رسانی و مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع خواهد رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با توجه به برگزاری جلسه کمیته کارشناسی بررسی موضوع و نتیجه گیری در مورد داوطلبان رشته های علوم پزشکی در مجلس شورای اسلامی، تصمیم نهایی در خصوص این داوطلبان در اولین فرصت از طریق پایگاه های اطلاع رسانی و مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع خواهد رسید.

از متقاضیان و مراجعان محترم درخواست می شود،جهت دریافت پاسخ به واحدهای دانشگاهی و سازمان مرکزی مراجعه نکنند.