با حکم دکتر طهرانچی «دکتر طهماسب کاظمی» مسئول تمشیت امور مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی شد PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 28 مهر 1397 ساعت 06:22

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی دکتر بهروز طهماسب کاظمی را با حفظ سمت به عنوان مسئول تمشیت امور مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی دکتر بهروز طهماسب کاظمی را به عنوان مسئول تمشیت امور مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه منصوب کرد.

در متن حکم آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر بهروز طهماسب کاظمی

مشاور و رئیس محترم مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه

با اهدای سلام و تحیات

با توجه به مراتب تعهد و سوابق ارزنده شما، جهت پاسخگویی امور مرتبط با مرکز سنجش و پذیرش تا تعیین سرپرست جدید، جنابعالی را با حفظ سمت به عنوان «مسئول تمشیت امور مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه» منصوب می نمایم.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی ها و سرمایه های انسانی دانشگاه در حوزه سنجش و پذیرش تمامی توان و کوشش خود را مصروف انجام شایسته امور و شئونات دانشگاه نمایید.

محمدمهدی طهرانچی