فرمانده نيروي انتظامي خراسان شمالي/ نيروي انتظامي نيرويي جامعه گرا، اجتماعي و تعاملي است PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه 17 مهر 1397 ساعت 09:55

فرمانده نيروي انتظامي خراسان شمالي گفت: نيروي انتظامي نيرويي جامعه گرا، اجتماعي و تعاملي است و اين ارگان بيشترين ارتباط سازنده و دوسويه را با سازمان ها، مردم و جامعه دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سردار عليرضا مظاهري فرمانده نيروي انتظامي خراسان شمالي در نشست هم اندیشی مسئولان نیروی انتظامی بجنورد با دانشجويان، استادان و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي بجنورد اظهار كرد: «نيروي انتظامي نيرويي جامعه گرا، اجتماعي و تعاملي است و اين ارگان بيشترين ارتباط سازنده و دوسويه را با سازمان ها، مردم و جامعه دارد.»

سردار مظاهري نيروي امنيت را به عنوان يكي از نعمت هاي مغفول ياد كرد و خاطرنشان كرد: «در كلام حضرت رسول اكرم(ص) آمده است كه نيروي امنيت يكي از نعمت هاي مغفول است؛ همانطور كه ما از داشتن سلامتي جسمي خود غافل مي شويم نعمت امنيت در جامعه نيز مورد غفلت قرار مي گيرد و زماني اين نعمت بزرگ قابل درك و لمس است كه خللي در آرامش، امنيت و حفظ جامعه پيش آيد.»

مظاهري افزود: «امنيت كشور ايران اسلامي به بركت رشادت ها، جان فشاني ها، و ايثارگري هاي شهدا و جانبازان بدست آمده است و نبايد بستر هاي نامناسب آسيب رساني به اين امر مهم در جامعه به وجود آيد.»

فرمانده نيروي انتظامي خراسان شمالي افزود: «نيروي انتظامي بدون مشارکت، همکاری و همراهي مردم نمی‌تواند نظم را در جامعه برقرار كند و امنیتي كه امروزه شاهد آن هستيم حاصل تلاش و همکاری جوانان، مردم، نخبگان و دانشگاهیان با اين نيرو بوده است.»

سردار مظاهري خاطرنشان كرد: «خدارا شاكريم كه با ارتباط مستمر و سازنده اي كه بين نيروي انتظامي و جامعه نخبگان و دانشگاهيان فراهم شده مي توانيم روز به روز خدماتي جامع تر، منطقي تر و قانون مندتر را به مردم جامعه ارائه دهيم و كمتر به اقدامات سلبي روي آوريم.»

وي تصريح كرد: «دانشگاه امين نظام جمهوري اسلامي از دانشگاه هاي برتر كشور در زمينه هاي مختلف است كه شرايط تحصيل و علم آموزي تا مدارج عالي تحصيلي در اين دانشگاه براي خدمتگزاران به كشور فراهم آمده است.»

فرمانده نيروي انتظامي خراسان شمالي اظهار كرد: «جامعه هدفي كه نيروي انتظامي براي خود ترسيم كرده از پايه پيش دبستاني تا آموزش عالي، فرهنگيان، كاركنان دولت، كسبه و بازاريان و .... است تا بتواند با اقدامات سازنده كيفي و كمي بالا باعث ارتقاء و پيشبرد امور فرهنگي و اجتماعي جامعه شود.»

سردار مظاهري با اشاره به فعاليت هاي نيروي انتظامي استان خراسان شمالي در زمينه پژوهش و تحقيق گفت: «انتشار فصلنامه علمي و تخصصي دانش انتظامي خراسان شمالي در 17 دوره، حمايت مالي و اجرايي از 68 پايان نامه دانشجويي دوره كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي، تاليف و ترجمه 47 عنوان كتاب در زمينه دانش پليسي و مديريت دانش، كسب رتبه برتر پژوهش در ميان دستگاه هاي اجرايي استان و ارائه مقاله هاي مختلف پژوهشي در همايش هاي ملي و كسب رتبه نخست در اين همايش ها از جمله فعاليت هاي پژوهشي اين ارگان در سال 96  و 97بوده است.»

وي تصريح كرد: «در سال 96 استان خراسان شمالي جز استان هايي با كمترين ميزان جرم و جنايت بوده است.»

در ادامه اين نشست كه با حضور مسئولان نيروي انتظامي استان خراسان شمالي برگزار شد جلسه پرسش و پاسخي با دانشجويان اين واحد دانشگاهي در زمينه هاي مختلف از جمله نظام وظيفه، وظايف نيروي انتظامي و پليس، چگونگي برقراري نظم و امنيت جاده ها و .... برگزار شد.