برگزاري دومین دوره لیگ اینترنت اشیاء PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه 03 مهر 1397 ساعت 10:52
دومین دوره  لیگ اینترنت اشیاء با هدف رشد و توانمندسازی تیم‌ها و افراد توانمند وعلاقمند به اینترنت اشیاء، آموزش و ایجاد رقابت سالم و سازنده در اکوسیستم استارتاپی شکل گرفته است و با  همکاری دفتر نوآوری و حمایت از سرمایه گذاری وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در مناطق مختلف کشور در حال برگزاری است.
برگزیدگان اول تا سوم لیگ هر منطقه در مرحله نهایی، مورخ 13 آذرماه سال جاری با هم به رقابت خواهند پرداخت و به تیم‌های برگزیده از سوی هیات داوران، جوایز نقدی ارزنده‌ای اعطا خواهد شد.
لذا نظر به اینکه این رویداد می تواند فرصت دیده شدن جوانان توانمند این مرز و بوم را در اقصی نقاط کشور فراهم کند، خواهشمند است دستور فرمایید اطلاع‌رسانی لازم در این زمینه از طریق کانال‌های ارتباطی آن مجموعه محترم (سایت، شبکه های اجتماعی و...) با فعالان و علاقمندان به فعالیت های استارتاپی آن منطقه صورت پذیرد.

آخرین به روز رسانی در سه شنبه 03 مهر 1397 ساعت 10:57