در سانحه تصادف؛ دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد آسمانی شد PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 16 تیر 1397 ساعت 06:29

دانشجوی رشته کارشناسی ناپیوسته معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در سانحه تصادف دار فانی را وداع گفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رجبعلی وثوقی مطلق سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی و واحد بجنورد در پیامی درگذشت آرمین فخار دانشجوی این واحد دانشگاهی را تسلیت گفت.

در متن این پیام آمده است:

مصیبت درگذشت نابهنگام زنده‌یاد «آرمین فخار» دانشجوی مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد موجب تأسف و تأثر عمیق جامعه دانشگاهیان شد. اینجانب با تسلیت به خانواده محترم فخار و جامعه دانشگاهی، رحمت و مغفرت واسعه الهی برای آن مرحوم و سلامتی و شکیبایی برای بازماندگان وی را از درگاه خداوند منان آرزومندم.