سرپرست دانشكده علوم انساني واحد بجنورد منصوب شد. PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 29 ارديبهشت 1397 ساعت 06:52

طي حكمي از سوي دبير هيات امناي خراسان شمالي، دكتر حسين اصغري به عنوان سرپرست دانشكده علوم انساني واحد بجنورد منصوب شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا طي حكمي از سوي دكتر رجبعلي وثوقي مطلق سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد بجنورد و دبير هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي دكتر حسين اصغري به سمت سرپرست دانشكده علوم انساني اين واحد دانشگاهي منصوب شد.

دكتر حسين اصغري داراي مدرك دكتري زبان و ادبيات فارسي از پرديس دانشگاه تهران، استاديار و عضو هيات علمي تمام وقت گروه ادبيات فارسي است.

از فعاليت هاي علمي و پژوهشي اصغري مي توان به ثبت يك طرح پژوهشي، چاپ 4 مقاله علمي و پژوهشي، ترجمه 4 كتاب به نام هاي درج سخن، گلپونه هاي آتش، زورق انديشه، توفيق ادب اشاره كرد.

حسين اصغري استاديار گروه زبان و ادبيات فارسي واحد بجنورد  سوابق اجرايي مختلفي از جمله معاونت دانشجويي واحد شيروان به مدت7 سال، مديريت گروه زبان و ادبيات فارسي و رئيس كانون بسيج استادان واحد شيروان، عضويت در بسيج استادان در واحد شيروان و بجنورد داشته است.

پیش از این دکتر حسين فلاح مهرجردي عضو هیات علمی گروه زبان انگليسي عهده‌دار سرپرستي دانشکده علوم انساني این واحد بوده است.

آخرین به روز رسانی در شنبه 29 ارديبهشت 1397 ساعت 06:56