مسئول بسيج دانشجويي كشور/ بهترين مبلغ و مؤلفه اثربخش از بسيج، رفتار و سبك زندگي بسيجي است. PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه 18 ارديبهشت 1397 ساعت 10:26

مسئول سازمان بسيج دانشجويي كشور در جمع دانشجويان بسيجي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بجنورد گفت: بهترين مبلغ و مؤلفه اثربخش از بسيج و مجموعه علاقه‌مندان به انقلاب شخصيت، رفتار و منش و سبك زندگي بسيجي است.

محمدجواد نیک‌روش مسئول بسيج دانشجويي كشور در جمع دانشجويان بسيجي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بجنورد اظهار كرد: «بهترين مبلغ و مؤلفه اثربخش از بسيج و مجموعه علاقه‌مندان به انقلاب شخصيت، رفتار و منش و سبك زندگي بسيجي است كه به برنامه ابلاغيه، بودجه‌بندی و مباحث اداري و دستگاهی نيازي ندارد.»

نیک‌روش خاطرنشان كرد: «به بركت تلاش‌ها و نیت‌های خالص بسيجيان قطعاً مسير براي تحقق امت سازي محقق خواهد شد.»

عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع) افزود: «بسيج طرح حضرت امام خميني(ره) بوده و تا زمانی که الگوي حضرت امام خميني(ره) محقق نشود به تمدن نوين اسلامي دست نخواهيم يافت.»

مسئول سازمان بسيج دانشجويي كشور تصريح كرد: «امت مجموعه‌ای از مردم هستند كه عزمي واحد دارند و با امام خود نيز هم عزم هستند، بنابراين بسيجي در هر لايه و سطحي كه باشد بايد مستحكم در مسير صحيح كه همان امت سازي است تلاش كند.»

نیک‌روش با اشاره به فعالیت‌های بسيج در عرصه‌های گوناگون افزود: «رويكرد ما زدودن چهره سياسي از بسيج است؛ بسيج قطعاً عمل به هنگام و اندازه سياسي دارد اما مسائل سياسي يكي از عرصه‌های فعاليت است و بايد در فضاهایی همچون فضاي اقتصادي ازجمله اقتصاد مقاومتي، فناوري، مجازي و ... پيشرو و حركتي جهادي داشته باشيم.»

وي اظهار كرد: «در هر دانشکده‌ای بايد گروه‌های جهادي تشكيل شودت تا بتوانيد در مناطق محروم در زمینه‌های مختلف از جمله معيشتي، فرهنگي، تحصيلي و ....فعاليت كنيد و براي رفع مسائل و مشكلات مرم مناطق محروم پيشرو باشيد.»

نیک‌روش ضمن تشريح فعالیت‌های حوزه بسيج خواهران و برادران خاطرنشان كرد: «حوزه‌هایی وجود دارند كه اختصاصاً خواهران بسيجي می‌توانند به آن ورود پيدا كنند مانند مشاوره  به كودكان مناطق محروم كه از حصيل بازمانده اند و يا مادراني كه نياز به هم صحبتي و درددل دارند.

مسئول سازمان بسيج دانشجويي كشور افزود: «با تلاش و پيگيري بسيجيان فعال و انقلابي چتر پرافتخار بسيج بيش از پيش فراگيرتر خواهد شد و تحقق اين مهم به عزم راسخ تک‌تک بسيجان نياز دارد.»