برگزاري دومين دوره مسابقات فوتسال جام يادبود شهداي دانشگاه آزاد اسلامي در واحد بجنورد+گزارش تصويري PDF چاپ نامه الکترونیک
يكشنبه 16 ارديبهشت 1397 ساعت 05:23

تيم دانشجويي شهيد فقيهي فر قهرمان دومين دوره مسابقات فوتسال جام يادبود شهداي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بجنورد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا دومين دوره مسابقات فوتسال جام يادبود 4 شهيد دانشگاه آزاد اسلامي به همت بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بجنورد به مدت 6 روز برگزار شد.

در اين دوره از مسابقات 16 تيم دانشجويي واحد بجنورد در قالب چهار گروه چهار تيمي رده بندي شدند كه بعد از شروع اين رقابت ها از هرگروه دو تيم به مرحله بعد صعود كردند.

در مرحله حذفي با صعود چهار تيم و سپس برگزاري مرحله نيمه نهايي دو تيم  شهيد فقيهي فر و شهيد حججي به مرحله فينال صعود كردند كه در پايان تيم دانشجويي شهيد فقيهي فر با نتيجه 6 بر 3 پيروز ميدان شد و جام قهرماني دومين دوره مسابقات يادبود 4 شهيد دانشگاه آزاد اسلامي در دستان بازيكنان تيم شهيد فقيهي فر جاي گرفت.

تيم هاي شهيد حججي و تيم شيروان يونايتد نيز در جايگاه هاي دوم و سوم اين دوره از رقابت ها قرار گرفتند.

آخرین به روز رسانی در يكشنبه 16 ارديبهشت 1397 ساعت 07:26