حضور كارمند واحد بجنورد به‌عنوان تنها داور ايراني حاضر در بازی‌های آسیایی جاکارتا PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه 21 فروردين 1397 ساعت 06:04

كوروش خسيرويار كارمند دانشگاه آزاد اسلامي واحد بجنورد و داور بین‌المللی 3 ستاره كوراش به‌عنوان مدرس كميته فدراسيون جهاني كوراش در تست ايونت مسابقات آسيايي جاكارتا حضور خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا كوروش خسرويار رئيس آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامي واحد بجنورد به‌عنوان تنها داور ايراني و مدرس كميته فني فدراسيون جهاني كوراش در تست ايونت مسابقات آسيايي جاكارتا دوازدهم اردیبهشت‌ماه به كشور اندونزي اعزام خواهد شد.

ارزيابي داوران بازی‌های آسيايي از چهاردهم لغايت 24 ام اردیبهشت‌ماه خواهد بود.

همچنين خسرويار از يكم تا سوم اردیبهشت‌ماه به‌عنوان نماينده فدراسيون جهاني براي حضور در مسابقات جام رياست جمهوري به كشور ازبكستان سفر می‌کند.

خسرویار اولین داور بین‌المللی سه ستاره کوراش و داور بین‌المللی جودو است که در سال‌های 2013 و 2011 نیز به‌عنوان بهترین داور جهان برگزیده شد.

وی در حال حاضر دبیر کمیته فنی فدراسیون جهانی کوراش، دبیر انجمن کوراش کشور، مدیر تیم‌های ملی کوراش کشور است و از ابتدای تشکیل هیات استان که به قبل از استان شدن خراسان شمالی برمی‌گردد دبیر هیات بوده و به مدت هفت سال است که رئیس هیات جودو، جوجیتسو و کوراش خراسان شمالی است.

خسرویار عضو کمیسیون داوری جهانی، در داوری مسابقات قهرمانی جهان در سال ۲۰۱۲ که به میزبانی کشور ازبکستان برگزارشده بود به‌عنوان بهترین داور کوراش جهان معرفی شد و پس‌ازآن نیز در اولین دوره مسابقات قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا کشور تایوان در آگوست۲۰۱۳ به‌عنوان اولین داور ایرانی به درجه ممتازی بین‌المللی (international stars ۳) رشته کوراش نائل آمد .

كارمند واحد بجنورد در حال حاضر مديريت تیم‌های ملي كوراش كشورمان  را بر عهده دارد و مدرس فدراسیون جهانی این رشته ورزشی نيز هست.

کوروش خسرویار در کارنامه ورزشی خود قهرمانی کوراش دانشجویان کشور سال‌های ۷۸-۷۳، نائب قهرمانی مسابقات بین‌المللی کوراش دانشگاه آزاد اسلامی سال‌های ۸۶ و ۸۷، مقام نخست مربیگری مسابقات بین‌المللی دانشگاه آزاد اسلامی سال۸۸، مقام سوم مربیگری مسابقات بین‌المللی آذربایجان- باکو و مسابقات بین‌المللی فجر و لیگ باشگاه‌های کشور در سال‌های ۸۸-۸۶ و نیز داوری‌های مسابقات بین‌المللی جودوی نزیمجان- آنکارا ترکیه سال۱۹۹۹، مسابقات جودوی جام جهانی نوجوانان آنتالیا ترکیه ۲۰۰۰، مسابقات بین‌المللی کوراش جام بوسفر-ترکیه استانبول ۲۰۰۱، مسابقات کوراش قهرمانی آسیا– تهران سال۱۳۸۵، مسابقات کوراش قهرمانی آسیا-تهران سال۱۳۸۷، قهرمانی کوراش جهان۲۰۰۵، قهرمانی کوراش پیشکسوتان ازبکستان ۲۰۰۸، قهرمانی کوراش جوانان جهان ۲۰۱۰، قهرمانی بزرگ‌سالان جهان کشور ازبکستان ۲۰۱۲، مسابقات بازی‌های آسیایی اینچوان کره جنوبی ۲۰۱۳، قهرمانی کوراش جوانان آسیا کشور تایوان۲۰۱۳ و مسابقات قهرمانی کوراش بزرگ‌سالان جهان ۲۰۱۳ کشور ترکیه را ثبت کرده است.

آخرین به روز رسانی در سه شنبه 21 فروردين 1397 ساعت 06:08