پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي به مناسبت درگذشت دکتر محمدرضا حامدي نيا PDF چاپ نامه الکترونیک
دوشنبه 23 بهمن 1396 ساعت 08:57

دکتر علي فيروزنيا رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي، درگذشت دكتر محمدرضا حامدي نيا استاد رشته تربيت بدني را تسلیت گفت. حامدي نيا در سن 46 سالگي در اثر ايست قلبي جان به جان آفرين تسليم كرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامي واحد بجنورد، دکتر علي فيروزنيا رئيس واحد بجنورد و دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي درگذشت استاد محمدرضا حامدي نيا را تسليت گفت، متن پیام بدین شرح می باشد:

"اِنّا لِلّـه و اِنّا اِلیـهِ راجعـون"

درگذشت ناگهاني استاد ارجمند، پروفسور محمدرضا حامدي نيا در اثر ايست قلبي موجب تأسف و تأثر گردید.

اینجانب، ضمن عرض تسلیت به جامعه دانشگاهی، استادان و دانشجویان واحد بجنورد بالاخص دانشجويان رشته تربيت بدني و خاندان معزز و مکرم حامدي نيا، از درگاه یگانه هستی بخش برای آن فقید سعید علو درجات و برای بازماندگان صبر، صحت و سلامت آرزومندم.

دكتر علي فيروزنيا

رئيس واحد بجنورد