تجديد ميثاق دانشگاهيان واحد بجنورد با جانبازان هشت سال دفاع مقدس PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه 17 بهمن 1396 ساعت 12:10

همزمان با ششمين روز از دهه مبارك فجر، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي به همراه مسئولان دانشگاهي با حضور در منزل دو جانباز هشت سال دفاع مقدس با شهداي والامقام و جانبازان و ايثارگران تجديد ميثاق كردند.

به گزارش خبرگار خبرگزاري آنا دكتر علي فيروزنيا رئيس واحد بجنورد و دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي، حجت الاسلام نوري معاون دانشجويي و فرهنگي و حجت الاسلام حسن فروتن مدير فرهنگي واحد بجنورد با خانواده دو جانباز  هشت سال دفاع مقدس محمدتقي رمضان زاده و مرحوم احمد عليداديان ديدار كردند.

فيروزنيا در اين ديدار اظهار كرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران به بركت خون شهدا و ايثارگری جانبازان و آزادگان مقاوم، هميشه اقتدار و صلابت خود را حفظ خواهد كرد و اخلاص، خلوص نيت و جانفشاني هاي بزرگ مردان هشت سال دفاع مقدس گوياي اين حقيقت است.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي ضمن ديدار با خانواده جانباز احمد عليداديان خاطرنشان كرد: گذشت، صبر و بردباري بانواني همچون همسر جانباز مرحوم عليداديان كه با وجود نبودن شريك زندگي اشان با تحمل سختي هاي روزگار فرزندان خود را به ثمر رسانده اند ستودني است.

وي افزود: تحصيل خانواده هاي شهدا، جانبازان و ايثارگران در واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي مايه مباهات است و خدمت به آنها افتخار بزرگی است.

محمدتقي رمضان زاده دانشجوي كارشناسي ارشد رشته مديريت آموزشي واحد بجنورد و جانباز 25 درصد و آزاده هشت سال دفاع قدس به بيان خاطرات خود در عمليات هاي گوناگون و نحوه اسارتش پرداخت و از دوستان و همرزمان شهيد و جانبازش به نيكي ياد كرد.

همسر مرحوم احمد عليداديان جانباز 30 درصد كه خود نيز دانشجوي مقطع دكتري تخصصي مشاوره واحد بجنورد است به بيان خاطراتي از همسر خود پرداخت و از زحمات و حمايت هاي مسئولان واحد بجنورد قدرداني كرد.