حضور دانشجويان دانشگاه‌های آزاد اسلامي خراسان شمالي در طرح شميم معرفت PDF چاپ نامه الکترونیک
يكشنبه 08 بهمن 1396 ساعت 05:46

دوره معرفت افزايي شميم معرفت با حضور دانشجويان منتخب دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي در واحد بجنورد آغاز به كار كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در مراسم افتتاحيه نخستین دوره معرفت افزايي شميم معرفت كه با حضور دانشجويان منتخب دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي و به ميزباني واحد بجنورد برگزار شد دكتر علي فيروزنيا رئيس واحد بجنورد  و دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي اظهار كرد: «تزکیه و تهذیب نفس در اسلام، سرآمد و بنیان همۀ مفاهیم اخلاقی است و‏‎ ‎‏رشد، تکامل و سعادت انسان‌ها در دنیا و آخرت را در پی‌ دارد زيرا اگر مبارزه با هواي نفس و تزكيه و تهذيب نباشد انسان در برهه‌ای از زندگي دچار تزلزل خواهد شد، به‌طوری‌که در اهميت موضوع امام خميني(ره) نيز فرمودند: اگر تهذيب نباشد علم توحيدي نيز به درد نمی‌خورد.»

فيروزنيا خطاب به دانشجويان شرکت‌کننده در طرح شميم معرفت خاطرنشان كرد: «اين دوره‌های معرفت افزايي فرصت بسيار مغتنمي است تا از حضور استادان كشوري بهره‌مند شويد و بصيرت وبينش ديني خود را افزايش داده و خودسازي و خودباوري را از دوران جواني در خود نهادينه سازيد.»

حجت الاسلام والمسلمين حسين يوسفي فر رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌های آزاد اسلامي خراسان شمالي  با اشاره به آياتي از سوره كهف گفت: «نخستین گام براي هر حركتي داشتن مبناي فكري درست است، زيرا اگر پشتوانه فكري درست در انجام امور نباشد قطعاً دچار لغزش خواهيم شد.»

وي افزود: «اصحاب كهف فكر و ايمان صحيح را پيدا كردند و در برابر اين فكر درست ايستادگي و مقاومت كردند و خداوند متعال نيز هدايت را به آنان عنايت كرد.»

يوسفي فر افزود: «خداوند اين گام‌های درست و در راه حق را براي زنده كردن امت و تحولي عظيم ذخيره خواهد كرد.»

دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌های آزاد اسلامي خراسان شمالي  اظهار كرد: «دوره‌های معرفت انديشي فرصتي مناسب براي انتقال مباني درست اسلامي و انقلابي است.»

سید عباس شهرآيين كارشناسي دوره شميم معرفت گفت: «ضرورت كارهاي مبنايي و معرفتي بين دانشجويان ضرورتي اجتناب‌ناپذیر است.»

شهر آیین اظهار كرد: «در اين دوره كه به همت معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي براي نخستين بار در سراسر كشور در حال اجراست نگرش سيستمي به دين، منظومه فكري مقام معظم رهبري، طرح كلي مباني انديشه اسلامي، ضرورت تفكر و بينش انقلابي در ميان دانشجويان و غرب‌شناسی در طي 4 روز با حضور استادان كشوري موردبحث و مطالعه قرار خواهد گرفت.»

كارشناس دوره شميم معرفت افزود: «در پایان این طرح به دانشجویانی که در کارگاه‌ حضورداشته‌اند، 16 ساعت گواهینامه پایان دوره داده خواهد شد و دانشجويان منتخب اين دوره براي حضور در كارگاه كشوري معرفي خواهند شد و منتخبان آن دوره نيز به سفر عتبات عاليات اعزام می‌شوند.»

طرح شميم معرفت دانشگاه‌های آزاد اسلامي خراسان شمالي با برگزاری کارگاه‌های آموزشی و سایر برنامه‌های متنوع فرهنگی ازجمله گلباران مزار شهدا، ديدار با خانواده‌های معظم شهدا تا روز سه‌شنبه به کار خود ادامه خواهد داد.