برگزاري بيست و دومين دوره مسابقات شفاهي قرآن و عترت مرحله استاني در واحد بجنورد PDF چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه 04 مرداد 1396 ساعت 08:47

بيست و دومين دوره مسابقات شفاهي قرآن و عترت مرحله استاني دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي به ميزباني واحد بجنورد  برگزار شد.

دكتر مليحه اختري معاون دانشجويي- فرهنگي واحد بجنورد ضمن تبريك دهه كرامت گفت: هدف از برگزاري اين مسابقات ترويج و توسعه فرهنگ قرآني و تشويق دانشگاهيان به ارتباط و انس با قرآن و اهل بيت(ع) و آشنايي با معارف قرآن است.

در بيست و دومين دوره از مسابقات قرآن و عترت مرحله استاني دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي 35 نفر از قاريان در بخش اساتيد، كاركنان و دانشجويان واحدهاي بجنورد، شيروان و اسفراين در رشته هاي اذان، ترتيل، تحقيق و حفظ با يكديگر به رقابت مپرداختند.

شايان ذكر است كه منتخبان اين دوره از مسابقات شفاهي قرآن كريم به مرحله كشوري مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامي كه در شهريور ماه برگزار مي شود راه خواهند يافت. برگزیدگان این مسابقات بزودی اعلام می شود

آخرین به روز رسانی در چهارشنبه 04 مرداد 1396 ساعت 08:55