دكتر فيروزنيا در جمع جشن دانش آموختگان گفت/ جشن دانش آموختگي به معناي پايان يك مرحله از زندگي و آغاز مرحله جديدي از قبول مسئوليت است+ گزارش تصويري PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 24 تیر 1396 ساعت 10:18

رئيس  دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي گفت: جشن دانش آموختگي به معناي پايان يك مرحله از زندگي و آغاز مرحله جديدي از قبول مسئوليت و انجام خدمت در جامعه است

دکتر علي فيروزنيا رئيس واحد بجنورد و دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي در ابتدای این مراسم ضمن تبریک به دانش آموختگان و خانواده های آن ها گفت: هر چند بر طبق تعاليم ديني و آموزه هاي ادبي ما فراغت از تحصيل معني ندارد و انسان همواره بايد طالب علم و دانش باشد، ليكن جشن دانش آموختگي به معناي پايان يك مرحله از زندگي و آغاز مرحله جديدي از قبول مسئوليت و انجام خدمت در جامعه است و بايد گرامي داشته شود.

فيروزنيا خاطرنشان كرد: هر چند در شرايط فعلي اشتغال دانش آموختگان دانشگاهي به عنوان يك دغدغه و نگراني مطرح است ولي با توجه به پتانسيل هاي عظيم ومنابع خدادادي نفت، گاز، معادن، جاذبه هاي گردشگري بيشمار،تاريخ و تمدن كهن، فرهنگ غني ايران اسلامي نيروي انساني جوان و مشتاق كار و مردمي فداكار و هميشه در صحنه و امنيتي كم نظير در منطقه پرآشوب، پتانسيل هاي بالقوه و بالفعل كشورمان كه مي توان با برنامه ريزي، خرد جمعي و همت و تلاش بر مشكلات داخلي و خارجي فايق آمد و دانش آموختگان دانشگاهي بايد اميدوارانه چشم به آينده بدوزند و بدانند كه هيچ موفقيتي بدون تلاش و كوشش بدست نمي آيد.

فيروزنيا دانشگاه آزاد اسلامي را يكي از دستاوردهاي بزرگ انقلاب خواند و گفت: در صورت عدم حمايت امام راحل(ره) و تلاش هاي خستگي ناپذير آيت ا... هاشمي رفسنجاني تا اين حد توسعه و گسترش كمي و كيفي پيدا نميكرد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي در پايان به اهميت تاسيس و توسعه دانشگاه آزاد اسلامي در پاسخگويي به نياز مشتاقان ادامه تحصيل در داخل كشور، عدم خروج ارز از كشور، عمران و آباداني شهرها، ارتقاء سطح آگاهي اقشار مختلف جامعه، افزايش رتبه ايران در توليد علم در سطح منطقه و جهان و اشتغال زايي مستقيم بيش از 120000 نفر در سطح كشور پرداخت.

به همت معاونت دانشجويي و فرهنگي واحد بجنورد مراسم با برنامه های شاد و متنوع از جمله موسيقي تلفيقي، تردستي ادامه یافت و در پایان نيز ضمن قرائت سوگند نامه، با اهداء لوح سپاس از 160 دانش آموخته رشته های مختلف از جمله عمران، معماري، برق، روانشناسي، مديريت، پرستاری،مامايي، تربيت بدني، حسابداري و .... تقدير به عمل آمد.

آخرین به روز رسانی در شنبه 24 تیر 1396 ساعت 10:29