دانشجوي واحد بجنورد در مسابقات جودو كارگران جهان طلايي شد PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه 30 خرداد 1396 ساعت 10:08

دانشجوي واحد بجنورد در رقابت های ورزشی کارگران جهان گردن آويز طلا را از آن خود كرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، حامد رشيدي دانشجوي تربيت بدني واحد بجنورد در پنجمین دوره مسابقات جودو كارگران جهان كه در لتوني برگزار شد توانست در وزن 100- كيلوگرم با كسب مقام قهرماني گردن آويز اين دوره از مسابقات را از آن خود نمايد.

رشيدي در مسابقات مختلف جهاني و آسيايي حائز مقام هايي همچون مقام سوم مسابقات آسيايي جوانان سال 2014 مي باشد.

حامد رشيدي از 17 سالگی در رده سنی نوجوانان به عضویت تیم ملی جودو در اومدكه مدت 5 سال در تیم ملی نوجوانان بوده و هم اكنون در تيم ملي رده سني جوانان مي باشد.

تیم جودو کارگران ایران در نخستین دیدار خود فنلاند را شکست دادند و در دومین دیدار نیز بریتانیا سه بر دو  مغلوب جودوکاران کشورمان شد و تیم فرانسه حریف بعدی تیم ایران با نتیجه چهار بر یک شکست را پذیرفت و در ديدار پاياياني نيز جوانان جودوكار كشور با غلبه بر تيم اتريش و كسب ۶ مدال طلا یک نقره و یک برنز  مقتدرانه به مقام قهرماني اين دوره از مسابقات دست يافتند.

پنجمین دوره رقابت های ورزشی کارگران جهان از 23 تا 28 خردادماه در شهر ریگا لتوني برگزار شد.

.

آخرین به روز رسانی در سه شنبه 03 مرداد 1396 ساعت 06:19