دکتر حسین زاده لطفی خبر داد آغاز انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد 96 دانشگاه آزاد اسلامی از هفته آینده PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه 23 خرداد 1396 ساعت 06:50

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد1396 دانشگاه آزاد اسلامی از هفته آخر خرداد ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی،دکتر حسین زاده لطفی با اشاره به آغاز انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد 96 دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: کلیه داوطلبانی که براساس کارنامه صادر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی شده‌اند، می توانند در صورت تمایل از هفته آخر خرداد ماه با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش این دانشگاه به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

وی تاکید کرد. این انتخاب رشته با استفاده از کد دسترسی مندرج در کارنامه اعلام نتایج اولیه آزمون، به طور مجزا و از طریق سامانه مذکور انجام می‌‌شود.

شایان ذکر است، زمان دقیق و جزئیات بیشتر انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی متعاقباً اعلام می شود.