نتایج اولیه آزمون دکتری دانشگاه آزاد اسلامی اوایل هفته آینده اعلام می‌شود PDF چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه 17 خرداد 1396 ساعت 04:57

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج اولیه دوره‌های دکتری سال ۹۶ این دانشگاه در اوایل هفته آینده خبر داد.

دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «اعلام نتایج دوره دکتری تخصصی سال ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی در حال پردازش است و پیش‌بینی می‌شود تا اوایل هفته آینده از سوی مرکز آزمون دانشگاه اعلام شود. مصاحبه علمی پذیرفته‌شدگان پس از ۱۶ تیر و اتمام تعطیلات دانشگاه انجام می‌شود که برنامه زمانی به تمامی واحدهای استانی ارائه می‌شود.»

به گفته معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، زمان تعیین‌شده برای انجام مصاحبه دوره دکتری این دانشگاه ۲۰ تا ۲۵ روز است.

حسین‌زاده لطفی افزود: «۸۴ هزار نفر برای دوره‌های دکتری سال ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته کرده‌اند. حدود سه تا پنج برابر ظرفیت پذیرش متقاضیان به مصاحبه دعوت می‌شوند.»

او گفت: «پیش‌بینی می‌شود ظرفیت پذیرش دوره‌های دکتری این دانشگاه همانند سال گذشته یا کمتر باشد. میزان ظرفیت رشته محل‌های دوره دکتری این دانشگاه براساس زیرساخت‌ها و پتانسیل علمی و آموزشی تعیین می‌شود.»